Modtag RSS

ELEKTRONISK LIGHTER

Søger du En god pris på kvalitets lighter. Her finder du vores sortiment af elektroniske lighter som fås i forskellige farver.
Batteriet er genopladeligt, og kan mange gange lades op gennem et medfølgende USB-kabel, som du kan sætte i din computer eller stikkontakt når det passer dig.

Elektronisk USB Lighter er den absolut bedste, hvis du ønsker en hurtig og nem løsning.

Vedligeholdelse og opbevaring af e-lighter

For at din elektroniske lighter skal kunne give dig den bedste effekt og have en lang levetid, er vedligeholdelse og beskyttelse meget vigtigt.
Det er derfor nødvendigt, at du med jævne mellemrum sørger for at rense din lighter grundigt. Gør du det ikke, kan du risikere, at den helt holder op med at virke.
Når en elektronisk lighter skal renses, er det nødvendigt at skille de forskellige dele fra hinanden, så du får det bedste resultat af rensningen.
Dette vil også sikre dig en større effekt, når du tænder USB lighteren, og forlænger dens levetid.
Elektrisk lighter skal beskyttes godt, så den hverken mister effekten på grund af opbevaring i for høj eller lav temperatur, eller risikerer at gå i stykker, når du har den med på farten.

  • Opdager du at andre danske hjemmesider har priser der er lavere end vores, hører vi meget gerne fra dig, da vi ønsker at bevare vores konkurrencedygtige priser.
  • Hos os skal du blot købe for 299kr. for at opnå gratis fragt.
  • Kunder, der er tilmeldt vores nyhedsbrev, vil jævnligt modtage rabatkoder og tilbud på vores vores spændende produkter.

Har du spørgsmål til vores e-lighter, arc-lighter eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 71 18 18 16 eller pr. mail: info@hikmas.dk.

 

 

9 vare(r)

pr. side

9 vare(r)

pr. side