Handelsbetingelser

 

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig som kunde og firmaet:

Hikmas

Mølleløkkevej 49

5000 Odense C.

E-mail: info@Hikmas.dk

CVR-nr: 35 76 16 16

Etableringsår: 2012

Du kan kontakte os på (+45) 71 18 18 16 (mellem kl. 12 og 18) eller på mail info@Hikmas.dk. Vi besvarer mails indenfor 24 timer i hverdagen.

 

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Hikmas.dk.


Leveringstidspunkt og transport:

Levering af varer fra hikmas.dk anses for sket, når køberen har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark,GLS,Dao365. Leveringstid er 1 - 3 hverdage. Prisen for fragt i Danmark er fra  36,00 kr. Prisen for udenlandske forsendelser er afhængig af land, og pålægges den oprindelige forsendelsespris. Hvis du bestiller for minimum 299 kr. er fragten gratis.
Skulle pakken mod forventning ikke dukke op indenfor 6 hverdage, skal du kontakte dit nærmeste posthus og spørge efter den - det sker nogle gange at den ligger til afhentning, uden køber har modtaget en afhentningsseddel.
Kig godt efter om du skulle have modtaget en afhentningsseddel, og vær sikker på at den adresse der står på din postkasse er den samme som du har lavet din bestilling til.
Hvis vi modtager pakken retur hører du naturligvis fra os.

Risikoen for varerne:

Risikoen for varer købt fra Hikmas overgår til dig som køber på leveringstidspunktet.

Reklamation:

Når du handler på Hikmas.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Hikmas skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Hikmas. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Husk at underrette os på e-mail:info@hikmas.dk.

Ved reklamation, skal varerne sendes til:
Hikmas
Mølleløkkevej 49
5000 Odense C

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Fortrydelsesret:

Hikmas yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har således pligt til, inden for den gældende fortrydelsesfrist, at meddele os tydeligt på e-mail: info@hikmas.dk, såfremt du ønsker at fortryde dit køb. Herefter, har du yderligere 14 dage til at returnere varen til os. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Såfremt varen bliver returneret i væsentlig forringet stand, vil Hikmas fratrække et beløb svarende til forringelsen. Du skal desuden selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Hvis du fortryder købet, skal varerne returneres til:
Hikmas
Mølleløkkevej 49
5000 Odense C

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen og efterfølgende gøre os skriftligt opmærksomme herpå, eller aflevere den personligt på ovenstående adresse efter aftale.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage minus fragtomkostninger. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Pris og betaling:

Hos Hikmas kan du bestille dine varer online og betale med kreditkort. Alle priser - på web-adressen Hikmas.dk - er inkl. Moms, og bliver først trukket fra dit kort det øjeblik varen bliver afsendt. Priserne er dagspriser. Der tages ikke gebyr ved betaling på Hikmas, og vi modtager betaling med følgende kort:
Visa/Dankort
Visa Electron
Mastercard
JCB
American Express

Persondatapolitik:

For at kunne indgå en aftale med os via webshoppen skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail

Registreringen af dine oplysninger foretages blot med formål at kunne levere varen til dig.

Du kan således besøge Hikmas.dk helt anonymt. Først når du selv indtaster personlige data modtager vi oplysninger om dig.

Når vi indsamler personlige oplysninger via vores webshop, sikrer vi altid, at det sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er blevet informeret om hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

De personlige oplysninger registeres hos Hikmas.dk og gemmes i 5 år, med mindre du selv aktivt beder om, at få dem slettet.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi videregiver IKKE personlinge oplysninger til tredjepart, undtaget Post Danmark og logistikpartnere generelt.

Du kan til enhver tid få oplyst hvilke data Hikmas.dk har om dig og evt. bede om at få dem slettet, hvis du ønsker det. (jf. persondatabehandlingsloven)

Hikmas.dk får aldrig adgang til indtastede informationer omkring dit betalingskort. Samtlige transaktioner håndteres krypteret
igennem Nets Danmark A/S (PBS).

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail på: info@Hikmas.dk Dine personlige oplysninger videregives ikke til andre.

Alle personoplysninger behandles fortroligt.

HIKMAS.DK
Din foretrukne leverandør.